lauantai 18. huhtikuuta 2015

Viikko "laskettuun aikaan"

Nyt on enää viikko aikaa laskettuun aikaan. Aika on mennyt siivillä, on niin uskomatonta, että kahdessa kuukaudessa pienen pienet koiranpennut ovat valmiita syntymään! Ajatella miten nopeasti ne kasvaa ja kehittyy ja sama nopea kehitys jatkuu syntymän jälkeen.

Bella on voinut hyvin. Väsynyt on toki nyt ollut ja ruokahalut pienentyneet selvästi. Herkut toki olisi Bellan mielestä paljon parempia kuin joku typerä penturuoka, jota nuuskaistaan ja katsotaan ilmeellä "et oo tosissas". No hetken päästä, kun kukaan ei näe, käy vähän popsimassa. Lenkkeillään pieniä matkoja ja pihassa saa vapaana mennä sen verran, kun jaksaa. Muutoin on iloinen oma itsensä.

Tänään kävi vieraita onnittelemassa esikoistamme synttärien johdosta ja Bellakin sai osakseen ihailua, oli monen mielestä niin ison näköinen, kun osa ei ollut nähnyt kasvavaa vatsaa vielä. Bella sai mennä halutessaan rauhassa olemaan pentuhuoneeseensa, mutta tuli välillä moikkaamaan vieraitakin. Eipä ollut Bella enää niin intoa täynnä kerjäämässä koko ajan huomiota vierailta, niin rauhallisesti vain kuljeskeli moikkaamassa ja meni omiin oloihinsa.

Nyt meillä rauhoitutaan odottelemaan synnytystä, kun saatiin synttärit rauhallisesti juhlittua.

Olen mitannut lämpöä 37.8/37.7 on ollut mittauksilla eli ihan normaali Bellalle. Päivitän tänne, kun alkaa tapahtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti