maanantai 30. kesäkuuta 2014

Karvakato!

Viime viikolla Bella ilmaisi mielipiteensä näyttelyistä tiputtamalla karvansa. Olin pitkään ihastellut pitkää, kaunista turkkia ja eräs aamu hoksasin tupon Bellan kyljessä, karu totuus paljastui, kun huomasin näitä tuppoja lähtevän kunnolla, ulos harjaamaan ja koiran kokoinen kasa pohjavillaa lähti tuulen mukana lintujen pesätarpeiksi. Kyllä harmitti, ekat näyttelyt ihan kohta ja turkki tippui.

Eilisen harjauksen saldo oli onneksi näin vähäistä:

Kyselin kasvattajalta, mitä hän on mieltä, voiko viedä näyttelyyn näin vähäturkkista koiraa. Kuulema kaulan ja pepun alue on nartuilla tärkein ja muualta voi olla vähäisempääkin, Bella onneksi säästi peppu ja kaula/niskakarvat, joten ehkä me koitetaan. Tein myös kyselyä facebookin shelttikeskustelussa ja siellä oltiin kovasti sitä mieltä että voi mennä nakunakin, useimmat tuomarit ymmärtää kesäisen bikiniasun, joka on ennemmin sääntö kuin poikkeus. Hurraa, päästään sittenkin Ouluun, joka on jo ensi viikolla, kääk!

En ehkä uskalla pestä enää Bellaa ennen näyttelyä, koska se lisäisi karvanlähtöä. Taidan vaan lähempänä "kiillottaa" valkoiset alueet. Tältä turkki näytti eilisen harjaamisen jälkeen (aurinko heijastaa niskaan ilkeesti, mutta vartalon näkee kuitenkin):

Harjoitimme myös jälleen näyttelyravia, poika nappasi kuvan meistä:

Hampaiden tarkastus:

"Kaiva jo se palkka äkkiä!"


Koiramaista viikkoa kaikille!

Ps. Kaikki ketkä eksytte tänne, saa kommentoida :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti